Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Переваги використання паперових стаканчиків

Всі ми дбаємо про своє здоров'я і здоров'я близьких, тому приділяємо особливу увагу якості продукції, яку споживаємо. Саме тому паперовий стаканчик став невід'ємною частиною нашого повсякденного життя.

Всі ми дбаємо про своє здоров'я і здоров'я близьких, тому приділяємо особливу увагу якості продукції, яку споживаємо. Саме тому паперовий стаканчик став невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Без нього вже не уявити ранок сучасного жителя, особливо у великому місті. Давайте розберемося в чому ж секрет його популярності.
До речі, паперові стаканчики та іншу популярну паперову продукцію можна знайти в інтернет-магазині "ПапірСток" https://papirstok.com/uk

Переваги паперових стаканчиків перед пластиковими

  • Паперові стаканчики виробляються з екологічно чистих матеріалів, зокрема з картону. Він відрізняється високою термостійкістю і міцністю.
  • Паперові склянки довго тримають тепло від налитого гарячого напою.
  • Такі вироби не шкодять людському здоров'ю. Застосовувати одноразові паперові стаканчики гігієнічно. Також виріб гарантує вам повну безпеку.
  • Паперові стаканчики екологічні. Папір є найшвидшим матеріалом для розкладання. Плюс до цього папір - це дуже легкий матеріал для переробки.
  • У стаканчиків з паперу більш привабливий вигляд в порівнянні з пластиковими виробами. Це обумовлено наявністю малюнків або логотипів, відсутністю деформацій і так далі.
  • У них відмінно зберігається смак і запах напою. Коли заливаєш окроп, вони не видають запахів, в той час, як пластикові починають видавати специфічний досить різкий запах.
  • Стаканчики з паперу мають відмінну термостатичністю. Це поняття означає те, що у людини є можливість тримати склянку з гарячим напоєм в руці не обпікаючи її, що досить зручно й досить практично.
  • І остання перевага паперових склянок ― це те, що на них можна надрукувати будь-яку рекламу. Тому ці вироби можуть виступати в якості носія інформації.

Види стаканчиків

В залежності від ваших потреб можна підібрати паперові стаканчики різної ємності: 110 мл, 175 мл, 250 мл, 340 мл та 500 мл.
Ще вони відрізняються кількістю паперових шарів. Розрізняють звичайні та двошарові. Двошарові часто використовують кав'ярні для приготування кави, адже у них довше зберігається тепло.
Як окремий вид йдуть Ripple-стаканчики. Вони мають шар гофрокартону на зовнішній стороні. Також володіють високою теплоізоляцією, але крім того, ще й набагато міцніші.

Тож якщо ви плануєте відкрити власний бізнес або вже використовуєте паперову продукцію, зокрема, стаканчики у своєму житті, зверніть увагу на широкий асортимент в інтернет-магазині паперової продукції "ПапірСток".


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: