Завантаження ...

10 звичок, які подобаються чоловікам в жінках, але вони про це ніколи не розкажуть

Багато хто впевнений в тому, що чоловікам подобаються тендітні ніжні жінки, яких потрібно захищати і до яких потрібно ставитися як до скарбу. Можливо, деякі чоловіки віддають перевагу саме таким дівчатам, але все ж переважна більшість заводять дівчата з крутим норовом. Любов до їжі Дівчата з хорошим апетитом завжди здавалися ...

 
Багато хто впевнений в тому, що чоловікам подобаються тендітні ніжні жінки, яких потрібно захищати і до яких потрібно ставитися як до скарбу. Можливо, деякі чоловіки віддають перевагу саме таким дівчатам, але все ж переважна більшість заводять дівчата з крутим норовом.

Любов до їжі
Дівчата з хорошим апетитом завжди здавалися чоловікам більш привабливими, ніж ті, хто рахує калорії. До того ж хороший апетит — це майже як гарантія смачної вечері, якщо все складеться, звичайно.

Любов до техніки
Чоловікам подобаються дівчата, які ладнають з технікою і автомобілем і можуть без сторонньої допомоги розібратися з якоюсь проблемою. Такі дівчата завжди здаються розумнішими і з ними завжди є про що поговорити.

Коли вона вміє грубіянити
Тонкий тролінг, провокації, маленькі терапевтичні скандали … насправді чоловіки це люблять. Такі відносини завжди тримають в приємному напруженні і не дають розслабитися.

Добре водить машину
Така дівчина ламає стереотипи. Вона доводить, що жінка не тільки може сісти за кермо, але і адекватно припаркуватися і вчасно уникнути аварійної ситуації.

Дотримується свого слова
«Мужик сказав, мужик зробив» — якщо дівчина дотримується цього принципу, то це безперечно дівчина, яку багато чоловіків помітять.

Любить спорт
Любов до спорту говорить про те, що дівчина витривала. Активність і труднощі її не лякають, а це вже ознака сміливості. До того ж гарна фігура.

Може постояти за себе
Дівчина, яка не вдає з себе жертву і завжди готова відстояти свої принципи, викликає повагу і захоплення чоловіків. Такій дівчині хочеться відповідати …

Здатна на ризик
Чоловіків заводять дівчата, які не боягузливі і готові піти на ризик заради хороших спогадів, емоцій і відчуттів.

Вміє сміятися

Сором’язливий сміх, звичайно, виглядає мило, але чоловікові буде більше симпатична дівчина, яка вміє сміятися і не соромиться своїх емоцій.

Вміє заробляти гроші
Гроші збуджують, а жінки, які вміють їх заробляти, — подвійно. Такі дівчата бувають зі смаком одягнені, причесані і дуже смачно пахнуть.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия