Завантаження ...

Дата весілля розповість яким є ваше життя в шлюбі

Всі молодята намагаються вибрати дату свого весілля за певними принципами: красива, наприклад, 02/02/2020, або ж пов’язана з сім’єю – батьки одружилися в цей же день, або ж це дата дня народження нареченого або нареченої і т.п. Також сьогодні більшість віруючих людей намагається одружитися згідно з церковним календарем, щоб їх ...

 

Всі молодята намагаються вибрати дату свого весілля за певними принципами: красива, наприклад, 02/02/2020, або ж пов’язана з сім’єю – батьки одружилися в цей же день, або ж це дата дня народження нареченого або нареченої і т.п.

Також сьогодні більшість віруючих людей намагається одружитися згідно з церковним календарем, щоб їх шлюб освятили і вищі сили.

Однак як показує практика, найкращий час для весілля вам підкаже нумерологія, яка не підводить вже багато століть – нею користувалися знаменитості, королі і великі діячі, створюючи прекрасні сім’ї, так як нумерологія шлюбу за датою весілля – це підбір важливого числа з точки зору цієї надзвичайної науки! Щоб спрогнозувати, які відносини будуть між подружжям, треба підрахувати число їх шлюбу. Наприклад, вони одружилися 23/7/2001. Додаємо, 2 + 3 + 7 + 2 + 1 = 15 потім додаємо 1 + 5 = 6. Їх число шлюбу дорівнює 6. Тепер ви самі можете розрахувати число весілля і прочитати нижче його розшифровку:

Одиниця.

У такій сім’ї пануватиме мир і взаєморозуміння. Вони ніколи не зрадять своїх почуттів, хоча настане в їх житті такий період, коли пара буде на межі розриву. Але все ж любов переможе. Шлюб, який має одиницю, міцний, сильний і довговічний. Чоловік і жінка: чоловік відчуває в такій сім’ї себе головним, але при цьому поважає і цінує свою дружину, прислухаючись до її думки. Жінка завжди буде сприймати свого чоловіка главою сім’ї, не забуваючи, що вона шия, куди поверне, так і буде.

Двійка.

Якщо число сім’ї двійка, то можна тільки порадіти, так як зазвичай його створюють люди, дуже схожі за характером і за темпераментом. У такій сім’ї ніколи не буде ніяких проблем, тому що подружжя знаходиться на одній хвилі. Чоловік і жінка: Чоловікові в такій парі комфортно і затишно, так як його права ніхто не утискає. Жінка – берегиня вогнища, готова чекати свою другу половинку вічно.

Трійка.

У цій родині часто виникають проблеми на ґрунті непорозуміння один одного. Обидва намагаються натягнути ковдру на себе, не думаючи про іншого. Такий шлюб приречений на вічні суперечки і конфлікти, так як його створюють люди, різні за способом життя і поглядам. Чоловік і жінка: чоловік не готовий сприймати бажання і цілі дружини, так як для нього важливіше за все він сам і його свобода. Жінка завжди буде любити більше дітей, ніж чоловіка, що і стане каменем спотикання для їх ідеальних відносин.

Четвірка.

Така сім’я буде щаслива, якщо у них буде багато дітей, так як саме вони стануть стимулом для хороших відносин. Кожна дитина робить таку сім’ю скелею, яку ніщо і ніхто не зможе зруйнувати. Чоловік і жінка: чоловік налаштований на те, що в його родині повинен бути порядок у всьому: жінка – вдома біля плити і з дітьми, а він – годувальник, готовий заради щастя сім’ї на будь які жeртви. Жінку влаштовує її положення, вона готова сидіти вдома, забувши про кар’єру заради дітей і чоловіка.

П’ятірка.

У цьому шлюбі все має бути ідеальним, в тому числі і відносини, тому будь-який конфлікт вирішується миром і розмовами. Проте, є один недолік – вони ніколи не зізнаються в тому, що у них є якісь претензії до один одного, тому все життя живуть з образою в душі і з посмішкою на обличчі. Чоловік і жінка: чоловік не любить, коли йому суперечать, але завжди стерпить, якщо дружина раптом проявить характер на людях, і лише вдома поставить її на місце, адже найважливіше – це ідеальні відносини. Жінка буде відчувати свободу у всьому, поки не стане на шляху у свого чоловіка – робота, мрії і т.п.

Шістка.

У цій родині повинен бути хтось один головний, інакше дуже скоро такий шлюб припинить своє існування. Тому такі сім’ї руйнуються при з’єднанні двох лідерів. Хоча, якщо хтось один готовий пожертвувати своїми принципами, то шлюб збережеться надовго. Чоловік і жінка: чоловік в такому шлюбі завжди хоче бути головним, і у нього це вийде. Жінка буде відчувати себе незатишно в такій сім’ї, але готова буде терпіти, якщо на те є причини.

Сімка.

Сім – число сім’ї, тому в такій сім’ї пануватиме гармонія і взаємовиручка. Головне місце в такому шлюбі займає побут і фінансова стабільність, до якої будуть прагнути обидвоє. Але як тільки в будинку повна чаша, подружжя розслабляється і починає бачити недоліки один в одному, що загрожує розладами і навіть розлученням. Чоловік і жінка: чоловік готовий йти на компроміс заради щасливої ​​родини, для нього це найважливіше. Жінка відчуває себе затишно і комфортно.

Вісімка.

Нескінченність – ось головний козир такої сім’ї. Вони нескінченно будуть щасливі і задоволені один одним, навіть якщо на їх шляху будуть зустрічатися негаразди. Їх корабель ніколи не розіб’ється об побут, так як той стоїть на останньому місці, важливіше взаєморозуміння і взаємодопомога. Чоловік і жінка: чоловік буде все життя любити свою другу половинку, так як його вибір зазвичай ретельний. Жінка буде харчуватися любов’ю свого чоловіка, відчуваючи себе щасливою жінкою.

Дев’ятка.

Не дуже хороша цифра для ідеального шлюбу. Можуть виникнути неприємності на ґрунті недостатньої уваги одного з партнерів до іншого. Швидше за все, виною тому буде або бізнес, або робота, або ще якісь побічні, але не менш важливі для чоловіка мотиви, щоб знехтувати інтересами другої половинки. Чоловік і жінка: чоловік – кар’єрист, для нього сім’я завжди буде на другому плані. Жінка буде нещасна в такій сім’ї, якщо не знайде себе в чомусь іншому.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия