Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Зарплату молоді до 27 років можуть звільнити від оподаткування

Роботодавців можуть звільнити від сплати єдиного соцвнеску за працівників, які не досягли 27-річного віку. Це пропонує впровадити законопроект №2250. Його зареєстрував у Верховній Раді нардеп від "Слуги народу" Олексій Кучер, повідомляється на сайті Верховної Ради....

Роботодавців можуть звільнити від сплати єдиного соцвнеску за працівників, які не досягли 27-річного віку.


Це пропонує впровадити законопроект №2250. Його зареєстрував у Верховній Раді нардеп від "Слуги народу" Олексій Кучер, повідомляється на сайті Верховної Ради. За таких осіб єдиний внесок сплачується за умови їх добровільної участі в системі загальнообов'язкового державного соціального страхування. Автор законопроекту пропонує встановити нульову ставку податку на доходи фізосіб для працівників віком до 27 років. "

У Польщі задля вирішення проблеми з виїздом поляків на роботу до більш успішних країн було скасовано податок на доходи фізичних осіб для працівників, яким не виповнилося 26 років. Міжнародні експерти позитивно оцінили такий крок польської влади. Були встановлені граничні розміри доходу, до якого застосовується відповідна пільга. Водночас, в українських реаліях встановлення граничного розміру доходу для отримання податкових пільг призведе лише до залишення в тіні справжніх розмірів доходу населення", - заявляє Кучер.

Нардеп вважає, що прийняття законопроекту створить сприятливі умови для роботодавців у розрізі прийняття на роботу студентів та молодих спеціалістів, стимулюватиме українців залишатися працювати в Україні та призведе до детінізації ринку зайнятості і доходів населення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: