Завантаження ...

НА ЧЕРНІГІВЩИНІ СІЛЬСЬКИЙ РИБАЛКА ЗЛОВИВ 12-КІЛОГРАМОВОГО КОРОПА

Нещодавно мешканець Сядриного, що у Корюківському районі, Олександр Шишков під час вечірньої риболовлі упіймав коропа вагою 12,5 кілограма. Чоловіка недарма в окрузі називають риболовом-рекордсменом. Цієї осені він вкотре підтвердив це «звання». Аби витягнути з водойми...

 
Нещодавно мешканець Сядриного, що у Корюківському районі, Олександр Шишков під час вечірньої риболовлі упіймав коропа вагою 12,5 кілограма.

Чоловіка недарма в окрузі називають риболовом-рекордсменом. Цієї осені він вкотре підтвердив це «звання». Аби витягнути з водойми велетенську рибу, чоловікові довелося сорок хвилин попотіти. Та коли трофей вже був на березі – радості Олександра Михайловича не було меж. Друзі й знайомі були у захваті від такого улову не менше, ніж сам рибалка.

Олександр Шишков має понад сорок років рибальського стажу. Бувало, ловив щуки по кілька кілограмів. На гачок потрапляли й великі окуні, карасі. Та щоб такий «гігант» у 12 кілограмів – то вперше. За місяць до цього рекордний короп сільського рибалки заважив на три кілограми.


За матеріалами газети «Чернігівщина» №39 (752) від 26 вересня 2019
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия