Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Назвали топ-5 ідей для додаткового заробітку

В Україні середня зарплата у липні становила 10 783 грн. Найбільше отримували працівники в Києві - 15 650 грн. Найменше у середньому платили в Кіровоградській області - 8574 грн. Мінімальна зарплата становить 4173 грн. Якщо грошей не вистачає, працівники можуть ...

В Україні середня зарплата у липні становила 10 783 грн. Найбільше отримували працівники в Києві - 15 650 грн. Найменше у середньому платили в Кіровоградській області - 8574 грн.


Мінімальна зарплата становить 4173 грн. Якщо грошей не вистачає, працівники можуть знайти додатковий заробіток. У вільний від основної роботи час працювати кур'єрами, водіями, репетиторами, пише The Point.

Водій таксі

Щоб заробляти гроші у такий спосіб, треба водійські права, авто та смартфон. У середньому за 3-4 год. можна заробити приблизно 300 грн. За тиждень роботи - 1,5-2 тис. грн. За місяць до основної зарплати матимете 6-8 тис. грн.

Кур'єр

Можна працювати навіть без водійського посвідчення. Наприклад, на велосипеді або ж пішки. Зараз багато сервісів пропонують кур'єрам працювати по кілька годин на добу у зручний для них час. За кожне доставлене замовлення обіцяють близько 60 грн.

Фотограф

Якщо маєте фотоапарат і вам подобається фотографувати, можете на цьому заробити. Спочатку доведеться працювати безоплатно, щоб отримати досвід і напрацювати портфоліо. Далі зможете фотографувати дитячі чи корпоративні заходи, продавати свої фото. За фотосесію можна заробити від 50 грн до 2 тис. грн.

Репетитор

Якщо добре знаєте шкільну програму, то можете підготувати дитину до школи. У середньому репетитори заробляють від 100 до 300 грн за урок. Також можна писати реферати та дипломні роботи на замовлення. На сайтах, які пропонують такі послуги на професійному рівні, це коштує від 3,5 тис. грн. Розраховуйте вартість роботи залежно від своїх можливостей та навичок.

Няня

Няню шукають як для дошкільнят, так і для дітей шкільного віку. Часто шукають людину, яка забиратиме дитину зі школи, дитячого садка. Іноді няня треба на вихідні. Якщо можете домовитися про зручний для вас графік, то це чудова можливість заробити. У Києві няні отримують 100-300 грн за годину роботи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: