Завантаження ...

Українка перемогла в міжнародному вокальному конкурсі Competizione dell’ Opera

Українська співачка Анна Бондаренко посіла перше місце на Competizione dell’Opera – одному з найбільших у світі конкурсів вокалістів італійської опери. Єдина представниця нашої країни підкорила журі виконанням арії з опери “Тоска” Джакомо Пуччіні. Про це повідомляє...

Українська співачка Анна Бондаренко посіла перше місце на Competizione dell’Opera – одному з найбільших у світі конкурсів вокалістів італійської опери. Єдина представниця нашої країни підкорила журі виконанням арії з опери “Тоска” Джакомо Пуччіні.

Про це повідомляє Український інтерес


На участь у конкурсі заявки подали понад 600 виконавців. Пройшли лише 75 учасників із 25 країн. Фіналістами стали 13 виконавців. Друге та третє місця посіли росіянки – Вікторія Каркачова та Юлія Музиченко.

Це вже 23 Competizione dell’Opera, який відбувається в Європі з 1996 року. До журі конкурсу входять співаки, керівники найбільших театрів і концертних залів, представники вищих навчальних закладів та музичних ЗМІ, продюсери й імпресаріо – всього 25 експертів з Австрії, Німеччини, Фінляндії, Південної Кореї, Мексики, Італії та Росії. Головне завдання конкурсу – не лише відкрити молоді таланти, а й забезпечити їм шлях на світову оперну сцену.

У травні 2019-го чотирнадцятирічна українка Марія Корольова перемогла в міжнародному пісенному конкурсі Sanremo junior в Італії. Юна співачка з Дніпра виборола Гран-прі серед учасників із Північної та Південної Америки, Австралії, Африки, Європи та Азії.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия