Завантаження ...

У Зеленського хочуть змінити умови отримання субсидії

Право на отримання субсидії хочуть повернути пенсіонерам, які його втратили через прописаних онуків, що з ними не проживають. Ідеться про громадян у сільських місцевостях або районних центрах із пенсією меншою за 2 тис. грн. Про це представник...

Право на отримання субсидії хочуть повернути пенсіонерам, які його втратили через прописаних онуків, що з ними не проживають. Ідеться про громадян у сільських місцевостях або районних центрах із пенсією меншою за 2 тис. грн.


Про це представник президента у Кабміні Андрій Герус заявив в ефірі телеканалу "1+1". Для оформлення нових субсидіантів Кабмін має змінити критерії надання субсидії. "Люди, які останнім часом не мали права на субсидії, - їм повідомлять, і вони повинні будуть подати документи (близько 1 млн сімей. - Gazeta.ua) і матимуть право отримувати субсидії", - сказав він.

За словами Геруса, ця категорія громадян втратила субсидії торік через зміну критеріїв нарахування. "Було майже 7 мільйонів субсидіантів, а на початку цьогоріч цю кількість скоротили до 3,6 мільйонів, тобто майже вдвічі. Деякі пенсіонери, які мають прописаних онуків, торік і цьогоріч не отримували субсидій. Ми хочемо це змінити й уточнити цей критерій, щоб держава їм допомагала", — сказав представник Зеленського.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия