Завантаження ...

Протестувальники на Грушевського звели барикаду і роблять короткі "набіги" на "Беркут"

Мітингувальники звели барикаду на вулиці Грушевського біля входу на стадіон «Динамо». Барикада збудована з підручних матеріалів – палиць, металевого паркану, дверей від біотуалету, обтягнута зеленим матеріалом. Мітингувальники барабанять у бочки і щити

Мітингувальники звели барикаду на вулиці Грушевського біля входу на стадіон «Динамо».
Барикада збудована з підручних матеріалів – палиць, металевого паркану, дверей від біотуалету, обтягнута зеленим матеріалом. Мітингувальники барабанять у бочки і щити
Періодично групи протестувальників з саморобними щитами підходять занадто близько до кордону міліції, яка блокує прохід до урядового кварталу. Міліція кидає в їх бік світлошумові гранати і стріляє з пневматичних рушниць.
Демонстранти відповідають – камінням і петардами.
Як повідомлялось, міліція через гучномовці попереджає мітингувальників про кримінальну відповідальність.
Нагадаємо, наразі на вулиці Грушевського біля стадіону «Динамо» продовжуються сутички між «Беркутом» та мітингувальниками, що розпочалися вдень 19 січня.
Люди використовують у якості барикади спалені автобуси, які були залиті водою і нині покрилися кригою. Протестувальники кидають у силовиків каміння, ті відповідають світлошумовими гранатами.
Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом масових заворушень за ст. 294 Кримінального кодексу, санкції якої передбачають максимальне покарання - 15 років ув'язнення.

Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия