Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич — погляд у майбутнє.

17 квітня в залі засідань міськвиконкому відбулася третя науково-практична конференція учнів 8 -11 класів “Славутич — погляд у майбутнє”. Нинішня науково-практична конференція організована з метою залучення інтелектуально і творчо обдарованої молоді до науково-дослідницької діяльності

 

17 квітня в залі засідань міськвиконкому відбулася третя науково-практична конференція учнів 8 -11 класів “Славутич — погляд у майбутнє”. Організаторами даного заходу є міський методичний центр відділу освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради. Нинішня науково-практична конференція організована з метою залучення інтелектуально і творчо обдарованої молоді до науково-дослідницької діяльності та у з'вязку з святкуванням у 2014 році 200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченко.

Учасників конференції привітав заступник міського голови, завідуючий відділом освіти Олександр Линкевич. Він нагородив переможців міського етапу конкурсу — захисту науково-дослідницьких робіт учнів — членів Малої академії наук у 2013 — 2014 навчальному році. Учасники зібрання мали можливість ознайомитися з результатами науково-дослідницьких робіт учнів за наступними напрямами досліджень:
“Славутич — місто особистостей”,
“Славутич творить майбутнє”,
“Славутич — місто дружнє до дитини”.

Юні науковці презентували свої роботи - основні завдання наукових досліджень, їх актуальність, новизну, результати, висновки та практичні значення.

За результатами конференції видано збірник “Славутич — погляд у майбутнє”.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: