Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Шлях до успіху гіда

Шлях до успіху гіда фото

15 червня ДоброСусіди зустрілися на чергове заняття у Школі гідів в Офісі підтримки громадських ініціатив. Як провести екскурсію у місті-музеї? Цікаве питання! Екскурсія - короткочасна мандрівка до місць і споруд з гідом, який розповідає про побачене. Короткочасна?!? Нам у Славутичі підходить! Адже місто можна обійти пішки лише за 2 години.

 

15 червня ДоброСусіди зустрілися на чергове заняття у Школі гідів в Офісі підтримки громадських ініціатив.

Як провести екскурсію у місті-музеї? Цікаве питання! Екскурсія - короткочасна мандрівка до місць і споруд з гідом, який розповідає про побачене.

Короткочасна?!? Нам у Славутичі підходить! Адже місто можна обійти пішки лише за 2 години.

Учасники Школи гідів дізналися, що у процесі екскурсії гід допомагає екскурсантам побачити та почути необхідну інформацію про певні об'єкти, усвідомити значення подій та відчути потрібні емоції, а також пропонує самостійно поспостерігати та проаналізувати екскурсійні об'єкти.

Гід – це артист та психолог одночасно! Він охоче відповідає на усі запитання туристів, ввічливий, уважний, терплячий. Мова гіда правильна, емоційна, він не хизується своїми знаннями та розумом, тактовний, пунктуальний, а також веде екскурсію в раціональному темпі і слідкує за безпекою екскурсантів. Допоможе налагодити комунікацію, викликати інтерес, утримати увагу, тобто зробити процес пізнання на екскурсії цікавим та ефективним, методика проведення екскурсії.

Методика – короткий шлях до успіху гіда! Саме про це й говорили ДоброСусіди цього разу.

Наступного разу зустрічаємося у Краєзнавчому музеї міста Славутича! Коли? Слідкуйте за анонсами!

Організатори проєкту: ГО "ДоброСусіди"
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: