Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Любеч отримав допомогу від славутичан

 Любеч отримав допомогу від славутичан фото

У нашому світі не всім дано розуміти один одного, а коли це стає можливим, - немає нічого прекраснішого. Повне розуміння проблем окремих соціально - вразливих верств населення Любецької Отг виявляє колектив Соціально - психологічного Центру м Славутича на чолі з В. В. Одиниця. Цього разу до Комунального закладу Центр надання соціальних послуг в Безкоштовний магазин,,

 
У нашому світі не всім дано розуміти один одного, а коли це стає можливим, - немає нічого прекраснішого .

Повне розуміння проблем окремих соціально - вразливих верств населення Любецької Отг виявляє колектив Соціально - психологічного Центру м Славутича на чолі з В. В. Одиниця.

Цього разу до Комунального закладу Центр надання соціальних послуг в Безкоштовний магазин,, ДякуЮ,, надійшла допомога, яку завдяки небайдужості славутчан, БЕЗКОШТОВНО отримають десятки сімей Любецької громади.

Від щирого серця дякуємо за розуміння і реальну допомогу. Дякуємо, що не залишаєте нас наодинці з нашими проблемами. Бажаємо, щоб доля гідно винагородила за Ваші добрі серця, відкриті душі та чуйність. Хай Бог пошле міцного здоров'я, радості і щастя, благополуччя і достатку!

Ще раз дякуємо за підтримку!

Сподіваємося на подальшу співпрацю і добрі людські стосунки!
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: