Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Друге пленарне засідання

Друге пленарне засідання фото

11 червня 2021 року відбулося друге пленарне засідання VI сесії депутатів Славутицької міської ради VIII скликання. На початку засідання міський голова Юрій Фомічев, за традицією привітав депутата Валерія Семенова з Днем народження. Після заслуханння заяв депутатів і головуючого, який запропонував усі доручення, які планувалися до другого пленарного засідання, перенести до третього.

 

11 червня 2021 року відбулося друге пленарне засідання VI сесії депутатів Славутицької міської ради VIII скликання.

На початку засідання міський голова Юрій Фомічев, за традицією привітав депутата Валерія Семенова з Днем народження. Після заслуханння заяв депутатів і головуючого, який запропонував усі доручення, які планувалися до другого пленарного засідання, перенести до третього.

Далі присутні депутати продовжили розглядати повістку дня шостої сесії. Одноголосно депутати Славутицькаої міської ради проголосували за питання, які стосуються розбудови молодіжної політики у місті, чим підтвердили політику міста по сприянню розвитку молодіжного руху Славутицької територіальної громади.

Також було запропоновано створити комісію з перевірки тарифів за послуги з поводженням ТПВ ТА ВГВ. Активну участь у обговоренні питань взяли депутати Валентина Дарнопих, Юрій Юрченко, Олена Радченко, Володимир Борисов, Михайло Шинкаренко, В’ячеслав Почеп та інші.

 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: