Завантаження ...

Подробиці справи з викраденням велосипедів

Працівникам відділення поліції № 2 Вишгородського РУП повідомили про підозру чоловікові, який викрадав велосипеди. Як повідомлялось раніше, поліцейські Славутича, провівши низку оперативно-розшукових заходів, затримали місцевого жителя, причетного до крадіжок велосипедів, які відбулися 2 та 3 квітня 2021 року біля лікарні та у дворі біля будинку...



 

Працівникам відділення поліції № 2 Вишгородського РУП повідомили про підозру чоловікові, який викрадав велосипеди. Як повідомлялось раніше, поліцейські Славутича, провівши низку оперативно-розшукових заходів, затримали місцевого жителя, причетного до крадіжок велосипедів, які відбулися 2 та 3 квітня 2021 року біля лікарні та у дворі біля будинку.

Про це повідомили на сторінці відділення поліції №2.

35-річному чоловіку, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Викрадені велосипеди повернуті власникам.

- Шановні жителі міста Славутич, вкотре нагадуємо вам про необхідність використання надійних засобів захисту вашого майна. Якщо ж ви стали свідками правопорушень, звертайтесь до відділення поліції. Ми на зв’язку 24/7. Наші контакті телефони: 102, 2-15-41 та 2-24-22. Лише разом ми зробимо Славутич безпечнішим! - прокоментували у поліції.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия