Завантаження ...

Чоловік викрав сумочку у жінки в церкві. Що йому за це загрожує?

Правоохоронці розшукали чоловіка, який викрав жіночу сумочку в Свято-Іллінському храмі. 7 квітня до відділення поліції №2 Вишгородського РУП звернулась місцева жителька із повідомленням про крадіжку. За словами жінки, неприємність сталася вранці, коли вона перебувала в церкві. Саме тоді зникла її сумка з мобільним телефоном...

Правоохоронці розшукали чоловіка, який викрав жіночу сумочку в Свято-Іллінському храмі. 7 квітня до відділення поліції №2 Вишгородського РУП звернулась місцева жителька із повідомленням про крадіжку. За словами жінки, неприємність сталася вранці, коли вона перебувала в церкві. Саме тоді зникла її сумка з мобільним телефоном, банківськими картками та грошима. Тоді у більшості славутицьких групах з'явилася інформація про те, модливо хтось бачив сумку чи знайшов і може повернути.
Про це повідомили у Відділені поліції №2.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка). Поліцейські розпочали низку першочергових заходів та з’ясували, що до вчинення правопорушення може бути причетний 42-річний житель Славутича, який раніше вже відбував покарання в місцях позбавлення волі за низку злочинів загалом близько 20 років. Зловмисника розшукали через 15 хвилин, він визнав свою провину та розповів, що чужу річ викрав під час богослужіння, скориставшись неуважністю власниці. Наразі досудове розслідування триває.
- Шановні жителі міста Славутич, будьте уважні, не залишайте свої речі без нагляду. Якщо ви раптом стали свідком правопорушень, звертайтеся до відділення поліції, - прокоентували у правоохоронних органах. 
Працівники відділення поліції № 2 скерували до суду матеріали кримінального провадження за ч. 2 ст. 185 та ч. 2 ст. 190 КК України відносно раніше неодноразово судимого місцевого мешканця за вчинення кримінальних правопорушень майнового характеру.
За законом України - крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб - карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. також за законом України - шахрайство, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або таке, що завдало значної шкоди потерпілому - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років. Наразі слідство триває. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия