Завантаження ...

У Краєзнавчому музеї відкрили кімнату міста Прип'яті "За мить до..."

У Славутицькому музеї до 35-х роковин аварії на ЧАЕС вілкрили кімнату-музей Прип'яті "За мить до...". Через жорстокі карантинні обмеження презентації кімнати не відбулося, тому кожен хто хоче прийти та поглянути на кімнату-музей може затефонувати за номерами 04579-2-40-06 або 066-470-91-01. Створювали кімнату робітники...

У Славутицькому музеї до 35-х роковин аварії на ЧАЕС вілкрили кімнату-музей Прип'яті "За мить до...". Через жорстокі карантинні обмеження презентації кімнати не відбулося, тому кожен хто хоче прийти та поглянути на кімнату-музей може затефонувати за номерами 04579-2-40-06 або 066-470-91-01. 

Нова експозиція називається «За мить до…» і розповідає, як жило місто Прип’ять до аварії. За мить до аварії його мешканці ще могли чаювати на кухні своєї квартири, за день – розучувати улюблену мелодію на піаніно, за місяць – готуватися до весілля, за рік – планувати безхмарне майбутнє в найкращому атомограді планети. Відомо, що вільно відвідати кімнату-музей можна буде після скасування жорстоких карантинних обмежень, а поки що діють індивідуальні екскурсії. 

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия