Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі запустили міжнародний челендж із виготовлення паперових білих троянд

У місті Славутичі запустили міжнародний челендж із виготовлення білих паперових троянд, як символ відродження потсраждалих під час аварії на Чорнобильській атомній станції та постраждалих від вибуху на забруднених територіях радіацією. Традиція виготовляти паперові троянди бере початок ще з 30-х роковин аварії на ЧАЕС. Адже 5 років тому...

У місті Славутичі запустили міжнародний челендж із виготовлення білих паперових троянд, як символ відродження потсраждалих під час аварії на Чорнобильській атомній станції та постраждалих від вибуху на забруднених територіях радіацією. 
Про це повідомили на Укрінформ. 
Традиція виготовляти паперові троянди бере початок ще з 30-х роковин аварії на ЧАЕС. Адже 5 років тому у Славутичі пачали робити такі білі троянди, які використовують лише як знак відродження постраждалих. Україні подарував подарував директор з експорту всесвітньовідомої в галузі квітництва французької компанії Meilland International Філіп Мангі. Він привіз в Україну понад 100 саджанців трояндових кущів, і вони були висаджені на території Чорнобильської АЕС та в місті Славутичі. Назва сорту цієї квітки символізує надію та відродження, а цвіте вона з весни до пізньої осені.
Тому з нагоди подарунку у Славутичі паперові білі троянди стали не лише символом відродження постаждалих ,а й символом солідарності з японським народом, який пережив бомбардування Хіросіми та Нагасакі, а також аварію на атомній станції "Фукусіма".
Нагадуємо, що до 35-х роковин у Славутичі висадили 200 кущів білих троянд  https://slavutych.info/news/novosti_slavuticha_i_regiona/15137-y-slavytuchi-do-rokovun-avarii-na-ches-prupyatchanu-vusadulu-bili-troyandu.html.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: