Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Проєкт "Озеленення Славутича" триває!

Громадська організація "Переможці Чорнобилю" уклали Меморандум з організаторами заходу та співорганізатором проєкту у Києві та Київській області. З цього приводу на адресу Славутицького міського голови було направлено листа щодо організації у місті Славутич цього заходу. Головний архітектор міста Дмитро Баглаєв та Відділ архітектури допоміг у виборі локації...

Громадська організація "Переможці Чорнобилю" уклали Меморандум з організаторами заходу та співорганізатором проєкту у Києві та Київській області. З цього приводу на адресу Славутицького міського голови було направлено листа щодо організації у місті Славутич цього заходу. Головний архітектор міста Дмитро Баглаєв та Відділ архітектури допоміг у виборі локації.
- Розмістили інформацію та запросили містян та депутатів підтримати ініціативу та взяти участь у проєкті. Але не дуже було багато бажаючих. Відгукнулися на наш заклик вийти 10 квітня та висадити дерева: Панченко Олександр та Татьяна Кебкало-Ерохова. Дарнопих Валентина, активісти Київського кварталу, та Ленінградського. Інші сказали, що подумають, - пише координатор проєкту "Озеленення Планети" у місті Славутичі, голова громадської організації "Переможці Чорнобилю" Валентина Ретунська.
У нашому матеріалі ми писали про висадку дерев у Добринінському кварталі http://news/novosti_slavuticha_i_regiona/15023-piar-chu-dobra-sprava-tetyana-kebkalo-z-komandou-vusadulu-sazanci-derev-u-dobruninskomy.html.
Також висадили 10 дерев у Міському парку. Дерева також придбали за особистий рахунок, а за підтримки активістів вони були виснажені у парку. Панченко Олександр зі своєю командою - висадили дерева та квіти у Ленінградському кварталі.10 квітня у місті Славутичі у рамках проєкту GreeningthePlanet Greening Planet. Ukraine. Взяла участь 30 містянин, включаючи дітей, та було висаджено 30 дерев. Відповідно до умов меморандуму звіт про проведення акції надано до оргкомітету.
- Але, добавлю, акція не скасовується, акція продовжується до 22 квітня.Тому якщо ви бажаєте доєднатися до цього планетарного екопроєкту звертайтеся. Це чудовий проєкт згуртованості та прикладу для славутичан, з турботою про майбутнє про наших дітей, - пише Валентина Ретунська.
Нагадуємо, що акція "Озеленення Славутича" у рамках проєкту "Озеленення Планети та Озеленення України" триває другий рік. У 2020 році у рамках даного проєкту взяло участь 50 славутичан, було висадженню 250 дерев. Локації - Міський парк та Чернігівський квартал.
У 2021 році 10 квітня у акції взяло участь близько 30 славутичан , та було висадженню 30 дерев, кущів та квітів. Локації - Міський парк, Київський будинок 3, Добринінський квартал, Ленінградський квартал будинок 10.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: