Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі "червоний" рівень епідемічної небезпеки встановили на невизначений рівень

Станом на сьогодні 9 областей знаходять в "червоній" зоні карантину: Київська, Житомирська, Закарпатська, Львівська, Івано-Франківська, Сумська, Одеська, Миколаївська, Чернівецька та Чернігівська області, також у "червоній" зоні перебуває місто Київ. З 22 березня у Славутичі, як і по всій Київській області встановили перні карантинні жорстокі обмеження...

Станом на сьогодні 9 областей знаходять в "червоній" зоні карантину: Київська, Житомирська, Закарпатська, Львівська, Івано-Франківська, Сумська, Одеська, Миколаївська, Чернівецька та Чернігівська області, також у "червоній" зоні перебуває місто Київ.
З 22 березня у Славутичі, як і по всій Київській області встановили перні карантинні жорстокі обмеження, з якими ви можемо ознайомитися за посиланням http://news/novosti_slavuticha_i_regiona/14934-chervonuy-riven-y-slavytuchi-yaki-karantunni-obmezennya-diut-y-misti.html.
За постановою, 9 квітня на території Київської області та відповідно у місті Славутичі мали послаюити карантинні обмеження, але наразі відомо, що "червоний" рівень епідемічної небезпеки та необхідні обмеження встановили на невизначений термін до покращення епідемічної ситуації в області. Це рішення прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій.
Станом на 8 квітня відомо, що у місті епідемічний рівень у Славутичі лише погіршується. За попередню добу у місті виявили 7 нових випадків. Наразі хворіють 304 людини, а госпіталізували 46 мешканців міста. Також відомо, що за попередню добу у місті одужало 18 чоловік, а провели ПЛР-тестувань - 86.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: