Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чи чекати тепла у квітні? Прогноз погоди на другий місяць літа

Помірного тепла у квітні можна не чекати, адже сонячних днів без опадів буде замало. У квітні прогнозують зокрема дощові дні, але буде плюсова температура повітря. У другому місяці весни синоптики передбачають, що у квітні буде то підищуватися температура повітря, то навпаки опускатися. Але більше ніж 19 градусів тепла у квітні не передбачають...

Помірного тепла у квітні можна не чекати, адже сонячних днів без опадів буде замало. У квітні прогнозують зокрема дощові дні, але буде плюсова температура повітря. У другому місяці весни синоптики передбачають, що у квітні буде то підищуватися температура повітря, то навпаки опускатися. Але більше ніж 20 градусів тепла у квітні не передбачають. На першому та другому тижні у Славутичі прослідковують справжні погодні каруселі, адже на ці тижні придаютсья дощові дні та сонячні дні. температури повітря буде підійматися то до плюс 18-19, то буде понижуватися до плюс 7-8 градусів. На вихідні дні (10 та 11 квітня) передають плюс 12-14 та сонячну погоду. А от з початку наступного тижня у місті прогнозують дощі та в середньому температура повітря буде підійматися до плюс 17 градусів. 
З 19 квітня до 25 квітня синоптики передають дощі та плюс 14 градусів темла в середньому. На прикінець місяця квітень порадує нас короткими сонячними днями, коли середня температура тіла буде становити плюс 13 градусів. Також на 27 та 28 квітня прогнозують дощові опади, передбачають прохолодну температуру повітря на вулиці, коли вдень температура буде підійматися до плюс 13, а вночі передають плюс 7-8 градусів тепла.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: