Завантаження ...

Результати голосування топ-30 улюблених славутицьких брендів

Ще 15 березня було завершено голосування за ТОП-30 улюблених місцевих брендів та компаній малого бізнесу. Отже, минуло два етапи вивчення громадської думки щодо найбільш згадуваних та креативних підприємців Славутича, що працюють лише в нашому місті. На сьогодні ми вже маємо результати ініціативи та хочемо подякувати всім активним мешканцям міста...

Ще 15 березня було завершено голосування за ТОП-30 улюблених місцевих брендів та компаній малого бізнесу. Отже, минуло два етапи вивчення громадської думки щодо найбільш згадуваних та креативних підприємців Славутича, що працюють лише в нашому місті.
Про це повідомили на сторінці КП "Агенство регіонального розвитку міста Славутича".
На сьогодні ми вже маємо результати ініціативи та хочемо подякувати всім активним мешканцям міста за участь у голосуванні «Підтримай своїх та подякуй за роботу». На першому етапі нами були оброблені 400 ваших відповідей в гугл-формі, враховано коментарі під постом у соцмережах, відповіді на паперових бланках для голосування. По закінченню першого етапу опитування отримано список із 152 названих вами брендів-фаворитів та сформовано рейтинг ТОП-30 найбільш згадуваних та креативних підприємців Славутича.
На другому етапі нами було отримано та опрацьовано більше 500 Viber-голосів за обраний бізнес/бренд із сформованого переліку ТОП-30. Сьогодні ми оголошуємо ті бренди, які отримали максимальну підтримку від славутичан і стали ФІНАЛІСТАМИ ІНІЦІАТИВИ ТОП-30 улюблених місцевих брендів та компаній малого бізнесу. Оголошення результатів та нагородження кращих відбудеться 15 квітня 2021 року на відкритті Першого Інвестиційного Форуму /Славутич: тут є життя. The first Investment Forum/ Slavutych: There is life here. Дякуємо та пишаємося активністю славутичан та маємо надію, що завдяки нашій ініціативі багато жителів міста дізналися про нові та вже існуючі бізнеси/бренди, що працюють у Славутичі. Дана ініціатива проведена нами з метою залучення славутичан до підтримки маленьких локальних брендів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия