Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицька жіноча команда достроково стала Чемпіоном України з футзалу

Сьогодні дві вихованки «КДЮСШ» у місті Славутичі: Коваленко Альона та Кузнецова Єлизавета в складі команди «Тесла-ЗХО» у місті Харкові в матчі 5-го туру Фіналу чотирьох, перемогли команду «Багіра - ДЮСШ» у місті Красний Лиман з рахунком 9-1 та достроково стали Чемпіонами України з футзалу серед жіночих команд ВИЩА ЛІГА...

Сьогодні дві вихованки «КДЮСШ» у місті Славутичі: Коваленко Альона та Кузнецова Єлизавета в складі команди «Тесла-ЗХО» у місті Харкові в матчі 5-го туру Фіналу чотирьох, перемогли команду «Багіра - ДЮСШ» у місті Красний Лиман з рахунком 9-1 та достроково стали Чемпіонами України з футзалу серед жіночих команд ВИЩА ЛІГА.
- Брали участь приблизно 50-ти команд і після вибіркових етапів частина команд потрапили до Вищої Ліги, інша до Першої Ліги та до Другої. Дівчата змогли вийти в фінал Вищої Ліги, де було 8 команд, які прибули з різних куточків України, тим паче, що це кращі команди нашої країни. Після певних вибіркових іграх в групах, ми вийшли другими 2 групи. Всі команди були достатньо підготовленими та рівень підготовки гравців досить високий, - прокоментував тренер команди місцевим ЗМІ.
Вітаємо наших дівчат, тренерів, адміністрацію клубу та команду «Тесла-ЗХО» з таким високим результатом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: