Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Інформація від нашого ЦНАП

Замовити чи отримати послугу у ЦНАП без паспорта можливо? Так, завдяки цифровому шерингу документів! Замовники послуг, які мають електронний паспорт у застосунку «Дія», для підтвердження та ідентифікації своєї особи можуть скористатися цифровим шерингом документів – ділитися електронною копією паспортів через застосунок. Ця технологія дозволяє зекономити час приймання заявки у Центрі наданні ...

Замовити чи отримати послугу у ЦНАП без паспорта можливо? Так, завдяки цифровому шерингу документів!
Замовники послуг, які мають електронний паспорт у застосунку «Дія», для підтвердження та ідентифікації своєї особи можуть скористатися цифровим шерингом документів – ділитися електронною копією паспортів через застосунок. Ця технологія дозволяє зекономити час приймання заявки у Центрі наданні адміністративних послуг, а також видачу вже готового результату заявнику завдяки тому, що дані про особу, після її згоди, автоматично підтягуються в інформаційну систему ЦНАП.
Повна і детальна інформація про заявника миттєво висвітлюється в інформаційній системі «ВУЛИК» для подальшого оформлення заявки. На даний час доступні такі функції: ідентифікація особи, шеринг документів.
Чому шеринг крутий з точки зору безпеки?
Дані не потрапляють працівнику в руки, копія документа передається із системи в систему. Не спрацює без вашої згоди! Тільки після запиту і вашого підтвердження. Копія документа, яка передається, містить відмітку про те, кому і коли вона була надана. Копія документа підписана КЕПом «Дії».
Шановні славутичани, користуйтесь послугами онлайн та використовуйте сучасні інформаційні технології для замовлення та отримання послуг у ЦНАП. Команда ЦНАП Славутича кожного дня працює над упровадженням інноваційних сервісів задля забезпечення комфорту клієнтів під час отримання адміністративних послуг.
До уваги відвідувачів ЦНАП!
Відповідно до рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС від 22.03.2021 № 12, у Київській області встановлено з 00 год. 00 хвилин 24 березня 2021 року «червоній» рівень епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, керуючись Розпорядженням міського голови від 23.03.2021 № 53 «Про внесення змін до розпорядження міського голови від 17.12.2020 № 235 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території міста Славутича гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Славутицької міської ради (ЦНАП) припиняє вільний доступ відвідувачів до приміщення ЦНАП – прийом громадян відбуватимуться ВИКЛЮЧНО ЗА ПОПЕРЕДНІМ ЗАПИСОМ, який можна здійснити наступними шляхами:
→ зареєструватися в електронну чергу - ttps://cnap-slavutich.com.ua/poslugi/zapys-na-pryiom
→ за допомогою діалогу з адміністратором у додатку viber (тільки повідомленнями), 095 095-11-46 → телефоном: 045 792-96-94; 095 606-15-70.
Довідки з реєстрації місця проживання та про склад зареєстрованих осіб надаватимуться ВИКЛЮЧНО за попереднім замовленням через Telegram або Viber номер +38 095 095-11-46 https://cnap-slavutich.com.ua/.../592-v-tsnap-slavutycha...
Консультації щодо адміністративних послуг та порядку їх отримання надаються ЛИШЕ ДИСТАНЦІЙНО. Консультацію можна отримати, зателефонувавши за номерами (04579) 2-96-94 та 095-606-15-70, також консультуємо онлайн на нашому сайті - https://cnap-slavutich.com.ua/
у приватних повідомленнях на сторінці у Facebook - https://www.facebook.com/cnap.slavutich/
а електронною поштою: uap@slav.gov.ua
На період дії «червоного» рівня епідемічної небезпеки:
ЦНАП Славутича ПРИПИНЯЄ роботу по суботах; адміністративні послуги, які можна оформити дистанційно, у приміщенні ЦНАП не надаватимуться.
Реєстрація бізнесу через портал та додаток «Дія» - https://diia.gov.ua/
Місцеві послуги https://business-slavutich.com.ua/
Закликаємо мешканців утриматися від відвідування ЦНАП та інших надавачів послуг у період карантинних заходів без нагальної потреби або при симптомах ГРВІ, грипу чи коронавірусу.
НАГАДУЄМО! Використання засобів індивідуального захисту залишається обов’язковою умовою знаходження у приміщеннях ЦНАП.
Центр надання адміністративних послуг

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: