Завантаження ...

У Славутичі затримали правопорушника, який приїхав з Чернігова

Вчора, близько другої половини дня був затриманий правопорушник співробітниками кримінального розшуку міста Славутича. Чоловік приїхав в наше місто з сусіднього обласного центру Чернігова, скоріше за все приїхав з метою вчинити крадіжки. Пізніше у чоловіка знайшли наркотичні речовини, купу ключів...

Вчора, близько другої половини дня був затриманий правопорушник співробітниками кримінального розшуку міста Славутича. Чоловік приїхав в наше місто з сусіднього обласного центру Чернігова, скоріше за все приїхав з метою вчинити крадіжки. Пізніше у чоловіка знайшли наркотичні речовини, купу ключів та "відмички", а також викрутки. Як вияснилося згодом, чоловік і раніше був притягнутий до кримінальної відповідальності та відбував покарання за крадіжки та злом квартир і приватних будинків.
Про це повідомив славутичанин Михайло Іванов на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Дорогі жителі міста, будьте обачними та обережними. Якщо помітили щось незвичайне терміново телефонуйте в поліцію. Кодного дня ми можемо зіткнутися з проблемою чи загрозою для наших близьких чи нас самих, в такому випадку головне не панікувати та обережно підходити до ситуації !!!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия