Завантаження ...

Поновлюється рух електропоїздів

Починаючи з 28 березня електрички з Чернігова до Славутича о 8.13 та із Славутича до Чернігова о 13:42 будуть їздити щоденно. У лютому місяці міський голова Юрій Фомічев зустрічався із начальником служби приміських пасажирських перевезень Південно-Західної залізниці Олександром Красноштаном. Під час робочої зустрічі міський голова акцентував увагу, окрім проблемних .....

Починаючи з 28 березня електрички з Чернігова  до Славутича о 8.13 та із Славутича до Чернігова о 13:42 будуть їздити щоденно.
У лютому місяці міський голова Юрій Фомічев зустрічався із начальником служби приміських пасажирських перевезень Південно-Західної залізниці Олександром Красноштаном. Під час робочої зустрічі міський голова акцентував увагу, окрім проблемних питаннь щодо стану залізничного вокзалу «Славутич», на поновленні руху електрички, що відправлялась ранком із Чернігова та по обіді із Славутича до Чернігова.

Як стало відомо сьогодні, керівництво Південно-Західної залізниці виконало свою обіцянку  і з 28 березня відновлюється щоденний рух електрички з Чернігова до Славутича о 8.13 та із Славутича до Чернігова о 13:42.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия