Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розглянули питання можливості підключення до електропостачання новозбудованих будинків Добринінського кварталу

Сьогодні відбувся онлайн круглий стіл з проблемних питань енергогосподарства міста Славутича, за участі депутатів Славутицької міської ради, посадових осіб виконавчого комітету Славутицької міської ради та керівників комунальних підприємств «УЖКГ» та «Славутич-Тепломережі»...

Сьогодні відбувся онлайн круглий стіл з проблемних питань енергогосподарства міста Славутича, за участі депутатів Славутицької міської ради, посадових осіб виконавчого комітету Славутицької міської ради та керівників комунальних підприємств «УЖКГ» та «Славутич-Тепломережі».
Про це повідомили на сторінці Славутицької міської ради.
Учасники дискусії розглянули питання можливості підключення до електропостачання новозбудованих будинків Добринінського кварталу, відсутності вільних потужностей в місті, проведення поточних ремонтних робіт у зовнішньому освітленні міста, шляхи вирішення проблем.

За результатом обговорень, комунальним підприємствам доручено надати на розгляд депутатам пропозиції щодо визначення стратегічного плану з розвитку галузі енергогосподарства міста та план першочергових робіт з відновлення зовнішнього освітлення.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: