Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розширена онлайн-нараду із керівниками структурних підрозділів Славутицької міської ради та комунальних підприємств

Вчора 2 березня міський голова Юрій Фомічев провів розширену онлайн-нараду із керівниками структурних підрозділів Славутицької міської ради та комунальних підприємств. Начальником відділу по роботі з населенням міста "Контакт-центр" управління адміністративних послуг, на конкурсній основі, призначено Олександру Кейс. Визначені...

Вчора 2 березня міський голова Юрій Фомічев провів розширену онлайн-нараду із керівниками структурних підрозділів Славутицької міської ради та комунальних підприємств.
Начальником відділу по роботі з населенням міста "Контакт-центр" управління адміністративних послуг, на конкурсній основі, призначено Олександру Кейс. Визначені основні завдання нового Центру: забезпечення цілодобового прийому звернень громадян у телефонному та в онлайн - режимі, визначення відповідальних суб'єктів господарювання з виконання робіт відповідно до отриманих заяв, скарг і повідомлень, здійснення зворотнього зв'язку із суб'єктами звернення та цілодобовий перегляд онлайн-трансляцій камер відеонагляду міської системи відеоспостереження із забезпеченням невідкладного інформування уповноважених суб'єктів реагування.

Про стан захворюваності у місті на COVID-19 доповідав генеральний директор лікарні Ярослав Вольський. У країні погіршується статистика щодо захворюваності на COVID. Очікується третя хвиля пандемії. Наразі у лікарні на лікуванні перебуває 30 пацієнтів, з них – 7-ро із підтвердженим діагнозом COVID-19. Медичний заклад забезпечений киснем та необхідною кількістю медичних препаратів.

Розпочата робота з підготовки заходів до 35-х роковин Чорнобильської катастрофи. Поряд з чисельними освітньо-виховними, спортивними, культурно-мистецькими заходами, основними визначено: традиційну Ніч пам’яті, акцію «Chornobyl.35. Запали свою свічку», відкриття у краєзнавчому музеї кімнати Прип’яті «За годину до…», виготовлення та розповсюдження паперової троянди, як символу відродження, висадження білих троянд та VI Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDEСO 2021.

Славутич рухається по шляху безбар’єрності. Цього року у Центрі реабілітації «Благодар» планується, за рахунок коштів обласного бюджету, встановити підйомник.

Керуючий справи виконавчого комітету Наталія Швець повідомила, що відбудуться збори трудового колективу щодо підписання колективного договору. З 9 березня змінюється графік роботи структурних підрозділів виконавчого комітету Славутицької міської ради. Початок роботи о 8:00. Обідня перерва з 12:00 до 13:00. Завершення роботи о 17:00.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: