Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Топ 7 ідей, що можна подарувати коханій на 8 березня

До Міжнародного жіночого дня залишилося лише декілька днів, а це означає, що більшість чоловіків зараз обирають подарунки для своїх коханих. 8 березня люблють всі жінки, адже це той день, коли вся чоловіча увага спрямована на них. подарунки прийнято дарувати не тільки коханій, а колегам, мамі, подругам...

До Міжнародного жіночого дня залишилося лише декілька днів, а це означає, що більшість чоловіків зараз обирають подарунки для своїх коханих. 8 березня люблють всі жінки, адже це той день, коли вся чоловіча увага спрямована на них. подарунки прийнято дарувати не тільки коханій, а колегам, мамі, подругам. Сьогодні ми підготували для вас оригінальні ідеї, що можна подарувати жінці на 8 березня.
Більшість чоловіків в цей день дарують те, що потрібно скоріше для комфорту в будинку: диван, кухонні прилади, але більшість жінок чекають все ж таки романтичні вчинки. Тому ми підібрали універсальні недорогі ідеї для подарунків, які можуть сподобатися дамі. 

1 - Букет квітів. Традиційний варіант для кожної жінки, яку ви хочете привітати з Міжнародним днем. На початку весни вже починають продавати тюльпани, гіацинти, проліски, троянди. тим паче, що цей варіант можна поєжнати з інших подарунком. 

2 - Шоколад або цукерки. Солодке жінки люблять, тому такий варіант може підійти кожній дамі. І не потрібно довго ламати голову, купити недорогі цукерки або улюблений шоколад вашої коханої також може вразити.

3 - Кекси, торт в доповнені до чаю. Такий подарунок точно оцінять колеги на роботі. солодкий подарунок порадує колег. 

4 - М'які іграшки. Такі подарунки підійдуть юним леді, підліткам та дітям. Якщо ви хочете привітати дочку, то цей варіант яскрово підійде. 

5 - Квитки в театр або в кінотеатр. Такий подарунок залишиться в пам'яті жінки надов
го, особливо коли ви віддасте перевагу обрати фільм вашій коханій. 

6 - Набір догляду за волоссям. На початку весни жінки перестають вдягати шапки, а це означає, що потрібно ретельно доглядати за волоссям та зачіскою. В цьому може допомогти недорогий набір.

7 - Косметичка. Такий подарунок буде актуальний завжди, тому що клсметика потрібна майже кожній жінці. 


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: