Завантаження ...

У Славутичі почалася підготова до пробігу

Місто Славутич ще в минулому місяці почав підготовку до роковин Чорнобильської катастрофи. Один з обов'язкових вшанувань є пробіг пам'яті героїв Чорнобиля. Традиційно кожного року восени охочі реєструються, щоб взяти участь у пробігу...

Місто Славутич ще в минулому місяці почав підготовку до роковин Чорнобильської катастрофи. Один з обов'язкових вшанувань є пробіг пам'яті героїв Чорнобиля. Традиційно кожного року восени охочі реєструються, щоб взяти участь у пробігу.

У цьому році забіг організовують 31 раз. Крім того напівмарафон у Славутичі є одним з четвірки українських енергетичних напівмарафонів (півмарафони України, які проходять в містах-супутниках АЕС) наряду з “Забігом під градирнями”, “Енергодарський напівмарафон” та “Нетішинським напівмарафоном.

Нагадаємо, що Славутич почав готуватися до роковин Чорнобильської катастрофи, детальніше можна дізнатися в одному з наших матеріалів http://news/14584-pidgotovka-do-rokovunu-cornobulskoi-katastrofu.html.
Реєстрація учасників

Щоб узяти участь в марафоні, потрібно зареєструватися на сайті https://vseprobegi.org/ як учасник та внести визначену суму за участь. У цьому році  якщо ви реєструєтесь до 14 березня ціни такі:

- Дорослі (віков від 16 років) - 235 гривень;

- Пінсеонерам за віком, учасникам ЛНА ЧАЕС 2-ї категорії участь коштує 115 гривень. Але щоб отримати знижку, то введіть промокод PENS;

- Діті до 15 років включно та учасники ЛНА ЧАЕС 1-ї категорії - 55 гривень. Для отримання знижки введіть промокод DITY; Також при реєстрації можна замовити медаль фінешера, яка коштує 165 гривень, але після 26 березня цю медвль замовити неможливо. 

Якщо ви реєструєтесь до 26 березня, то ціни будуть трохи вищими:

- Дорослі (від 16 років) - 265 гривень;

-  Пінсеонерам за віком, учасникам ЛНА ЧАЕС 2-ї категорії участь коштує 165 гривень. Але щоб отримати знижку, то введіть промокод PENS;

-  Діті до 15 років включно та учасники ЛНА ЧАЕС 1-ї категорії - 85 гривень. Для отримання знижки введіть промокод DITY.

11 квітня останній день реєтрації.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия