Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вітаємо боксерів з нашого міста з перемогою

На минулому тижні з 18-го по 20 лютого у місті Бровари проходив чемпіонат Київської області з боксу. В замаганнях приймали участь юнаки 2005-2006 р.н. У змаганнях взяла участь й збірна команда Славутича в складі 5 боксерів, учнів КДЮСШ м. Славутич (тренер Ігор Глущенко). Приємно відмітити гарну фізичну та технічну підготовку боксерів Кудріна Єфрема (60 кг) ....

На минулому тижні з 18-го по 20 лютого у місті Бровари проходив чемпіонат Київської області з боксу. В замаганнях приймали участь юнаки 2005-2006 р.н. У змаганнях взяла участь й збірна команда Славутича в складі 5 боксерів, учнів КДЮСШ м. Славутич (тренер Ігор Глущенко).
Приємно відмітити гарну фізичну та технічну підготовку боксерів Кудріна Єфрема (60 кг) та Сирбу Радіона (80 кг), які протягом трьох днів демонстрували свої найкращі боксерські якості, характер та вибороли золоті нагороди. Бронзові нагороди вибороли – Щукін Денис (52 кг) та Цебренко Іван (54 кг).

Чемпіонат був попередньою підготовкою спортсменів Київщини до чемпіонату України з боксу серед юніорів, який планується на березень у м. Кривий Ріг.

Вітаємо спортсменів, їх батьків та тренера з яскравим виступом на чемпіонаті та бажаємо підтвердити свій рівень на змаганнях вищого рівня!

Відділ молоді та спорту

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: