Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Коли чекати потепління

З початком лютого місяця у Славутичі спостерігали тривалі снігопади та хуртелиці. Також по всій Україні синоптики прогнозували снігопади та морози. У Славутичі за останній тиждень в середньому температура повітря була від мінус 12 до мінус 19 градусів. А зранку піднімалася в середньому до мінус 22 градусів...

З початком лютого місяця у Славутичі спостерігали тривалі снігопади та хуртелиці. Також по всій Україні синоптики прогнозували снігопади та морози. У Славутичі за останній тиждень в середньому температура повітря була від мінус 12 до мінус 19 градусів. А зранку піднімалася в середньому до мінус 22 градусів.

Ми інформували наших читачів про погодні умови у цьому матеріалі http://news/14516-pogoda-pogirchyetsya-do-kincya-tuchnya-prognozyut-snigopadu.html.

За допомоги робітників КП "Дорожньо-експлуаційне управління" Славутицької міської ради, які прочищали дороги та зупинки від снігу. Також робітники посипали вулиці протиожеледними сумішами вулично-дорожної мережі міста. 

Синоптики дали прогноз, що перше тепло в Україні очікується з початком нового тижня. У місті Славутичі з наступного понеділка очікується потепління, синоптики прогнозують в місті від плюс 1 градусу. До кінця цього місяця буде темпліше, а от з 1 березня в місті стане холодніше. Синоптики прогнозують з початку наступного місяця від мінус 5 до мінус 6, а вночі до мінус 11 градусів.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: