Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відкрився музей присвячений подіям війни в Афганістані

У місті Славутичі відкрили музей, який має присвяту подіям війни в Афганістані. Експозиція, відкрита до Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Ззнаходиться цей історичний музей у приміщенні за адресою Ризький квартал, 5 (колишній банк «Київська Русь»). У музеї представлені нагороди...

У місті Славутичі відкрили музей, який має присвяту подіям війни в Афганістані. Експозиція, відкрита до Дня пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Ззнаходиться цей історичний музей у приміщенні за адресою Ризький квартал, 5 (колишній банк «Київська Русь»). У музеї представлені нагороди, муляжі зброї та навчальні боєприпаси, одяг, моделі танків, фото та багато чого іншого цікавого.

Про це повідомили на сторінці Славутицької міської ради.

Як повідомили на відкритті музею, що всі експонати зібрані власними силами членів громадської організації «Українська спілка ветеранів Афганістану». Міський голова Юрій Фомічев привітав ветеранів Афганістану з відкриттям музею, подякував за те, що вони бережуть історію та несуть її крізь роки.Коротку екскурсію виставковою залою для присутніх провів заступник голови громадської організації Володимир Прантенко. Славутичани говорять і позитивні, і негативні відгуки про музей.

- Авганці з якими я спілкуюсь і завжди мені розказували що їх туди послали не з власного бажання. Вони не хваляться цим. І практично всі кого я знаю брали участь в АТО, або допомагали знаннями. А є інша частина части авганців, з якими я теж пересікався але вже в іншому форматі. Про мене можуть сказати погане тільки вороги моєї держави. Мене на Схід моєї держави не відправляли. Я туди пішов сам! Добровільно! Так, я не розумію для чого цей музей! - прокоментував під дописом славутичанин Василь Місько.

Музей приймає заявки на відвідування за телефоном 0665689871.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: