Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Жителі Київського кварталу прикрасили свій будинок

Нещодавно в мережі Фейсбуку з'явилися кумедні фото, як житель Київського кварталу прикрасили свій будинок. Жителі 4 будинку помістили на верх під'їздного даху саморобних оленя та двох зайців. Дивлячись на матеріал, скоріш за все жителі робили їх з гілля. Також прикрасили новорічну...

Нещодавно в мережі Фейсбуку з'явилися кумедні фото, як житель Київського кварталу прикрасили свій будинок. Жителі 4 будинку помістили на верх під'їздного даху саморобних оленя та двох зайців. Дивлячись на матеріал, скоріш за все жителі робили їх з гілля. Також прикрасили новорічну ялинку та також поставили на верх.

Виклала фото у мережу славутичанка Лілія Лімаз, дякуючи на позитивний настрій від Київського кварталу. Що найцікавіше, що прикрасили жителі не один під'їзд, а з кожного боку понаставляли самороблин іграшок, прикрасили гірляндами та новорічними іграшками. Хто як реагує на таки витрови жителів.
Більшість славутичан пишуть під дописом "Молодці, як гарно" або "Як креативно придумали жителі для свого комфорту та настрою", але знаходяться люди, які не підтримують такі ідеї та дії жителів 4 будинку.

- Колхоз. Зніміть негайно, - пишу П'єр під публікацією. На жаль, не всім можна догодити. Але більшість мали іже звикнути, тому що як запевняють люди, що вже не перший рік таким чином прикрашают під'їздні дахи у Київському кварталі та говорять, що схожі ідеї можна побачити, прогулявшись по Славутичу.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: