Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Куди у Славутичі люди дівають непотрібний одяг

Всі ми погодимося з тим, що деякі ручі та особистий одяг, коли вони нам вже не потрібні, то ми шукаємо як позбутися від цих речей. Більшість просто викидує свой одяг у смітник, але не обов'язково їх позбалятися таким способом. Сьогодні ми досліджуємо куди можна віддати...

Всі ми погодимося з тим, що деякі ручі та особистий одяг, коли вони нам вже не потрібні, то ми шукаємо як позбутися від цих речей. Більшість просто викидує свой одяг у смітник, але не обов'язково їх позбалятися таким способом. Сьогодні ми досліджуємо куди можна віддати свої старі речі та одяг, а також дізналися куди зазвичай  віддають свої речі славутичани.

Звісно легше просто не задуватися про те, куди можна віддати свої непотрібні речі. Але на сьогодншній день існують різні організації, які готові взяти ваші речі, тому що є люди, які потребують одяг. Тож куди можна віднести свої речі?

Славутичани рекомендують віддавати одяг в дитячий будинком у Бакінському кварталі в "Центр захисту дітей". Віддати одяг та речі можна людям, про яких ви знаєте, що вони потребують такої допомоги. У Славтуичі є організація "Червоного хреста" у Невському кварталі. Славутичани запевняють, що організація працювала та приймала речі та одяг, аби передати людям, які потребують подомоги. Але наразі організація не працює під час карантину. Також в приміщенні супермаркету "Союзу" на другому поверху створили полку для речей, які люди можуть принести для людей, які потребують допомогу. Або навпаки віддати та встановити ціну, тобто на цьому можна ще заробити.

- Я регулярно віддаю свої речі в Соціально-психологічний центр, вони відвозять речі в Любич і віддають людям, які потребують. Дещо віддаю знайомим, дещо відношу до "Союзу" на полку. Раніше віддавав в організацію "Красного креста", але зараз вони не працюють, - прокоментував славутичанин Олександр Моргунов.

Також люди рекомендують віддативати непотрібні речі та одяг у церкву. Наприклад, славутичанка Світлана Дворецька запевняє, що вже не перший рік віддає речі в Храм. Світлана говорить, що навчила такому знайомих та друзів, дізнавшись, що батюшки з сусідніх сел віддають речі людям, які потребують допомоги.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: