Завантаження ...

Топ-15 фактів про Новий рік

Новий рік - це особливе та незвичайне свято. Для когось це привід зустрітися з рідними, відпочити з друзями або завести нових знайомих, для когось це шанс вирватися з буденності та провести казковий відпоинок. Але все одно для кожного це особливе святкування, тип паче...

Славутичанка Емілія Шульжинська опублікувала у Фейсбуці фото, на якому чіткло відкритий люк, який глибиною приблизно три метра вниз. Як до цього часу аварійна служба не дізналася про люк невідомо, але Емілія пообіцяла, що звернеться до служби. Наразі поки що проблему так і не вирішили.

- Побачила відкритий люк біля дороги на вулиці Молодіжній, прямо навпроти першого котеджу. Глибина приблизно три метра, а драбини вниз немає. Якщо людина або тварина впаде вниз, то вибратисябуде нереально. Про проблему я попереджу аварійну службу, - пише в публікації Емілія Шульжинська. 

Люди не мовчать, під публікаією набирається все більше негативних коментарів. Славутичани скаржаться про роботу аварійної служби та не розуміють чому взагалі так вийшло, що люк відкритий, адже там можуть ходити і діти. Тимур ігорович запропонував закрити відкритий люк хоча б якимись досками, поки цю проблему вирішити аварійна служба. На шо Емілія відповіла, що не має матеріалів для будівництва. 

- Сьогодні на бюджетній сесії підняла питання дороги на вулиці Молодіжній. Прийняли в бюджетну програму окремим дорученнямю Обіцяю контролювати процес, - прокоментувала депутатка від політичної партії "Європейська солідарність", Майя Руденко.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия