Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Які проєкти "Бюджету участі" на етапі голосування?

До цьогорічного Громадського "Бюджету участі" автори подали 19 проєктів. "Бюджету участі" існіє для небайдужих людей, які прагнуть покращити структури міста. У Славутичі небайдужих вистачає, тому кожний проєкт відрізняється. Хтось хоче покращити медицину у...

 


До цьогорічного Громадського "Бюджету участі" автори подали 19 проєктів. "Бюджету участі" існіє для небайдужих людей, які прагнуть покращити структури міста. У Славутичі небайдужих вистачає, тому кожний проєкт відрізняється. Хтось хоче покращити медицину у місті, хтось культуру, а деякі активісти зосереждуються на спорті та розвитку містян.

Етап голосування буде тривати ще 1 тиждень та три дні. Після завершення голосування, спеціальні підрозділи порахують голоси та визначуться з проєктами, які успішно пройшли не тільки перевірку, а й етап голосування. Далі проєкти переходять на третій етап - реалізації. 

№8 Активне місто. Автор проєкту - Констянтин Джалалян. Великий проєкт, який передбачає витрат на 296 тисяч гривень. Віднесли проєкт до категорії: благоустрій загальноміських територій міста. Наразі проєкт набрав 115 голосів.

№1 Wi-fi комфорт-зона Славутицької поліклініки. Автор проєкту - Євген Гарін. Маленький проєкт, який передбачає витрат на 99 тисяч 900 гривень. Віднесли проєкт до категорії: інформаційні технології. Наразі за проєкт проголосували 69 людей.

№15 Перший міський мурал "Славутич - зв'язок поколінь". Автор проєкту - Василь Ретунський. Великий проєкт, який передбачає витрат на 300 тисяч гривень. Віднесли даний проєкт до категорії: туризм і велоінфаструктура. Наразі за проєкт проголосували 57 людей. 

№7 Нова промоція "Музей для всіх" на основі впроваджений QR-кодів. Авторка проєкту - Людмила Підлісна. Маленький проєкт, який передбачає витрат на суму 49 тисяч 500 гривень. віднесли проєкт до категорії: культурна спадщина і краєзнавство. Наразі за даний прпоєкт проголосували 18 славутичан.

№9 Здорові діти - щасливе майбутнє у Чернігівському кварталі. Авторка проєкту - Світлана Зіневич. Великий проєкт, який передбачає витрат на 300 тисяч гривень. Віднесли проєкт до категорії: благоустрій загальноміських територій міста. Поки що за проєкт проголосували 43 людей.

№10 Відкритий фестиваль сучасної музики "Славутич in music". Автор проєкту - Юрій Діордієвич. Великий проєкт, який передбачає витрат на суму 299 тисяч 931 гривеню. Проєкт віднесли до категорії: культурна спадщина і краєзнавство. Наразі проєкт набрав 27 голосів.

№6 Спортивно-ігровий майданчик "Київський". Автор проєкту - Михайло Федосенко. Великий проєкт, на який потрібно буде витрати 208 тисяч гривень. Проєкт віднесли до категорії: благоустрій загальноміських територій міста. Наразі за проєкт проголосували 20 людей. 

№18 Місто сад. Автор проєкту - Володимир Вялько. Малий проєкт, який передбачає витрат на 95 тисяч гривень. Даний проєкт віднесли до категорії: благоустрій загальноміських територій міста. Наразі проєкт набрав 137 голосів.

№12 Є Voda у сухому озері. Автор проєкту - Володимир Вялько. Великий проєкт, на який потрібно буде витрати 300 тисяч гривень. Проєкт віднесли до категорії: благоустрій загальноміських територій міста. Поки що за проєкт проголосували 153 людини.

№19 SlavYouTouch /Торкнись Славутича! Авторка проєкту - Людмила Підлісна. Малий проєкт, який передбачає витрат на 79 тисяч гривень. Віднесли даний проєкт до категорії: теризм і велоінфаструктура. За проєкт проголосували 2 людини.

№14 Затишний дворик у Київському. Авторка проєкту - Ірина Арефьєва. Малий проєкт, який передбачає витрат на 100 тисяч гривень. віднесли проєкт до категорії: благоустрій загальноміських територій міста. На сьогоднішній день, за цей проголосували 62 людини. 

№4 Бюро знахідок Славтуича. Автор проєкту - Богдан Сердюк. Проєкт передбачає витрат на 39 тисяч 438 гривень, тому це маленький проєкт. Віднесли авторський проєкт до категорії: туризм і велоінфастуктура. Наразі да проєкт проголосували 50 славтуичан.

№17 Створення зони комфортного відпочинку біля Інлайту. Авторка проєкту - Ульяна Єрастова. Це малий проєкт, на який потрібно буде витрати 100 тисяч гривень. Віднесли проєкт до категорії: благоустрій загальноміських територій міста. Наразі за проєкт проголосували 40 людей. 

№13 City-простір для свіх поколінь. Автор проєкту - Артем Василець. це великий проєкт, передбачена сума його витрат 190 тисяч гривень. Віднесли проєкт до категорії: туризм і велоінфаструктура. Проголосували за проєкт на сьогоднішній день 34 людини. 

№11 Величні ремонтні станції для велосипедів. Авторка проєкту - Гінтарія Падун. Малий авторський проєкт, який передбачає витрат на суму 77 тисяч 760 гривень. Проєкт віднесли до відповідної категорії: туризм і велоінфаструктура. Наразі проєкт набрав 21 голос.

№16 Зона барбекю та відпочинку. автор проєкту - Віталій Дорош. Проєкт мпередбачає витрат на 256 тисяч 500 гривень, тому він вважається великим проєктом. Віднесли його до категорії: благоустрій загальноміських територій міста. Наразі за проєкт проголосували 12 людей.

№5 Облаштування зони відпочинку із безхатними тваринами. Авторка проєкту - Ірина Полікарпова. Проєкт великий, тому передбчає витрат на суму 242 тисячі 340 гривень. Проєкт віднесли до категорії: благоустрій загальноміських територій міста. Зараз цей проєкт має 151 голосів.

№3 "UNIOR-QUIZ". Авторка проєкту - Ольга Мельник. Проєкт великийі передбачає витрат на суму 299 тисяч 955 гривень. Проєкт віднесли до відповідної категорії: культурна спадщина і краєзнавство. Поки що за проєкт проголосували 11 славутичан.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: