Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Проєкт "Облаштування зони відпочинку із безхатними тваринами"

Успішно пройшов перевірку проєкт "облаштування зони відпочинку ііз безхатними тваринами", зараз цей авторський проєкт перебуває на етапі голосування. Реалізація даного проєкту зможе створити комфортний та безпечний простір для жителів та гостей міста ...

 


Успішно пройшов перевірку проєкт "облаштування зони відпочинку ііз безхатними тваринами", зараз цей авторський проєкт перебуває на етапі голосування. Реалізація даного проєкту зможе створити комфортний та безпечний простір для жителів та гостей міста шляхом благоустрою території та заміни застарілих та пошкоджених вальєрів, це допоможе не тільки екології міста Славутича, але й відповідне відношення до безпритульних тварин.

Великий проєкт, який передбає витрат на 242 тисячі гривень. До Громадського  "Бюджету участі" проєкт на реалізацію подала Ірина Полікарпова, разом з співавторкою Євгенією Ківеровою. 

За останні роки у місті Славтуичі, та й взагалі по всій Україні, зростає рівень зацікавленості до безхатних тварин. Містяни та гості все частіше навідуються до майданчиків пееретримки собак, вигулюючи тварин, кормлячи їх різними собачими смаколиками. Стало помітно, як люди піклуються про тварин, все частіше стали допомогати та піклуватися про здоров'я та комфорт собак. Через соціальні мережі та за допомоги волонтерів, господарі знаходять своїх домашніх улюбленців.

Зараз вольєри, в яких знаходять тварин, мають не той вигляд як спочатку. Вони вже не виконують ті функції, які потрібні. Взимку вольєри не тримають тепло, а влітку навпаки нагріваються. Є ризик травмувати тварин, через несправність вольєрів.

 


Згідно "Програми благоустрою міста Славутича"  в частині "Утримання безпритульних, бездоглянутих тварин" передбачено фінансування за такими напрямками: утримання майданчика перетримки, виплати заробітних плат робітникам, відлов собак, ветеринарні послуги. Коштів,що виділяють на утримання вистачає тільки на оплату працівникам, придбання їжі (крупи та м'ясо, субпродукти) собакам, ветеринарні припарати та частково закупити господарчий інвентар та миючі засоби.

Проєкт передбачає облаштувати комфортний та безпечний простір для відвідування безротульних собак. Покращити умови життя тваринам та дати можливість людям провести побільше часу з собаками. 



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: