Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицька міська лікарня отримала фінансування за стаціонарне лікування пацієнтів з COVID-19

Вперше Славутицька міська лікарня отримала фінансування за стаціонарне лікування пацієнтів з COVID-19. 16 листопада КНП "Славутицька міська лікарня" СМР, вперше отримала таке фінансування за те, що лікувала пацієнтів з коронавірусною хворобою...

 


Вперше Славутицька міська лікарня отримала фінансування за стаціонарне лікування пацієнтів з COVID-19. 16 листопада КНП "Славутицька міська лікарня" СМР, вперше отримала таке фінансування за те, що лікувала пацієнтів з коронавірусною хворобою.

Фінансування надало можливісті ще з 16 листопада доплатити до посадового окладу медичному персоналу, лікарям, які весь цей час боролися разом з пацієнтами за життя. 

Також, за допомоги цього ж фінансування, до міської лікарні закупили медикаменти для пацієнтів та засоби індивідуального захисту для працівників ковідного відділення.

- Всі ви пам'ятаєте, що відкриття цього відділення було організовано завдяки наполегливості нашого мера Юрія Фомічева, та розумінням проблеми зі сторони персоналу лікарні. Впродовж цього короткого часу в відділені пролікувалося близько 80 хворих. Уявіть! А це 80 врятованих пацієнтів, ваших рідних та близьких (батьків, чоловіків, дружин). Ми зробили це разом! - прокоментував генеральний директор КНП "Славутицької міської лікарні" СМР, Ярослав Вольський.



Британ Дар'я


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: