Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Громадський проєкт - місто сад

Авторський проєкт - місто сад успішно пройшлов перевірку та зараз на етапі голосування. Наразі даний проєкт набрав 87 голосів. Створення зеленого публічного простору - саду у порожньому міському котловані ("сухе озеро"). Поступове перетворення ділянки у...

 


Авторський проєкт - місто сад успішно пройшлов перевірку та зараз на етапі голосування. Наразі даний проєкт набрав 87 голосів. Створення зеленого публічного простору - саду у порожньому міському котловані ("сухе озеро"). Поступове перетворення ділянки у затишне місце, де мешканці міста зможуть спілкуватися, відпочивати, проводити час з дітьми, організовувати події. Родзинкою проєкту є вільний доступ до можливості власноруч висаджувати рослини, вирощувати овочі та фруктові дерева. 

Автором проєкту став Володимир Вялько, це малий проєкт, який передбачає витрат на 95 тисяч гривень. 

На в'їзді у місто Славутич розташований котлован, який по проєкту при будівництві Славутича мав би бути штучним озером.Тепер ця ділянка порожня таа використовується жителями міста, як місце для вигулу домашніх тварин. Оскільки Славутич був побудований на місці лісного масиву, збережено багато зелених ділянок, дерев, міні-паркових зон. Але ділянка котловану залишається порожньою, і вона кидається в очі не тільки містянам, а й гостям, які першу картину, яку бачуть - це котлован.

Проєкт розрахований для жителів міста Славутича та гостей. Щоб реалізувати проєкт - місто сад, потрібно придбати газони з габіону, придбати природного каменю, аби заповнити ним вазони, придбати геотекстилю, закупити грунт, придбати природного каменю (галька), аби зробити стежинки.



Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: