Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич на 18-му Європейському тижні

Міський голова Юрій Фомічев представив Славутич на 18-му Європейському тижні регіонів та міст. Щороку Європейський тиждень регіонів та міст збирає активних учасників, щоб разом...

 


Міський голова Юрій Фомічев представив Славутич на 18-му Європейському тижні регіонів та міст. Щороку Європейський тиждень регіонів та міст збирає активних учасників, щоб разом продемонструвати можливості створювати умови для сталого розвитку. Цього року подія тривала три тижні у жовтні, клжен з якиих бувв присвячений певній темі:

5-9 жовтня: уповноваження громад;

12-16 жовтня: об'єднання та кооперація;

19-22 жовтня: "зелена" Європа.


Щорічно ця подія збирає тисячі учасників з різних країн Європи для обміну досвідом передовими практиками та ідеями у галузі регіонального та місцевого розвитку. Це – ефективний майданчик для налагодження співпраці між політиками, громадськими діячами, представниками місцевої влади, бізнесменами, експертами та науковцями.

У 2020 році Європейський тиждень регіонів і міст проводиться у форматі відео-конференції. Відкрите спілкування дозволило представникам місцевої влади долучитися до цієї знакової події, дізнатися про тенденції європейської регіональної політики, проєкти міжрегіонального співробітництва, обмінятися передовими ідеями та інноваційними рішеннями, продемонструвати свій успішний досвід та потенціал розвитку. Напрацювання Славутича щодо сталого економічного та енергетичного розвитку є позитивними та заслуговують на увагу партнерів.


Британ Дар'я
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: