Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Місцеві вибори: під час голосування до поліції зверталися 7 разів

Цьогорічні місцеві вибори відбулися з карантинними обмеженнями, які не варто порушувати, не тільки, щоб зберегти своє здоров'я, але і для того, аби не загрожувати здоров'ю інших виборців. На жаль, під час...

 


Цьогорічні місцеві вибори відбулися з карантинними обмеженнями, які не варто порушувати, не тільки, щоб зберегти своє здоров'я, але і для того, аби не загрожувати здоров'ю інших виборців. На жаль, під час голосування та підрахунку голосів відбулися деякі порушення. До поліції Славутича надійшло 7 повідомлення про ппорушення під час місцевих виборів 2020. На всі події виїжджала оперативно-слідча група.

До поліції Славутича надійшло одне повідомлення про те, що під час голосування жителька міста Славутича сфотографувала свій заповнений бюлетень. Наразі проводиться перевірка для встановлення наявності ознак праворушення. 

Пізніше надійшло 3 повідомлення про те, що невідомі особи біля виборчих дільниць проводять соціальне опитування. Коли оперативно-слідча група виїхала на місце події, то встановила, що у людей, які проводили опитування є документи, що дозволяли їм проводити соціальне опитування.

Також до поліції Славутича надійшло 2 повідомлення про те, що члени дільничних виборчих комісій не з'явилися на виборчі дільниці. По прибуттю слідчо-оперативної групи встановили, що члени комісії зверталися до ДВК із заявами, в яких ппросили ухвалити рішення щодоо організації голосування за місцем проживання у зв'язку з перебуванням на самоізоляції через захворювання коронавірусом. 

До поліції надійшло одне повідомлення від членів ДВК про те, що їм заважають піідраховувати голоси. Коли пребула слідчо-оперативна група, то члени ДВК заявили, що зателефонували до поліції передчасно, не розібравшись у ситуації, тому і відмовилися писати заяви і не мали ніяких претензій. 




Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: