Завантаження ...

Славутич переміг у конкурсі "Дієва громада"

Славутич здобув ще одну перемогу у цьому році, це перемога у конкурсі "Дієва громада" 2020 року. Цей конкурс є першим етапом оцінки цифрової трансформації міста та областей задля написання...

 


Славутич здобув ще одну перемогу у цьому році, це перемога у конкурсі "Дієва громада" 2020 року. Цей конкурс є першим етапом оцінки цифрової трансформації міста та областей задля написання майбутньої стратегії цифрової трансформації регіонів. Здобув перемогу Славтуич завдяки тому, що виконав головне завдання цього крнкурсу - дослідив та порівняв поточний рівень готовності до цифровізації муніципалітетів України.

Ми стали переможцями конкурсу «Дієва Громада» від Міністерства цифрової трансформації України у номінації «Інновації у сфері публічних послуг». Проєкт «Інформаційно-консультаційна Служба електронних адміністративних послуг «ЄДИНЕ ВІКНО»» було подано відділом інформаційних технологій та електронного врядування виконавчого комітету Славутицької міської ради.

Конкурс «Дієва Громада» проводиться Міністерством Цифрової Трансформації України у співпраці із Програмою «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що впроваджується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge за підтримки Швейцарії.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия