Завантаження ...

Перший автопробіг в зоні відчуження

С ціллю вшанування пам’яті працівників автомобільного транспорту, залучених до ліквідації наслідків аварії на атомній станції, до українського Дня автомобіліста 24 жовтня у Чорнобильский зоні буде організовано автопробіг. Під час автопробігу учасники планують зібрати гроші, які будуть направлені на реконструкцію пам’ятника «Тим, хто врятував світ», що ....

 
 

С ціллю вшанування пам’яті працівників автомобільного транспорту, залучених до ліквідації наслідків аварії на атомній станції, до українського Дня автомобіліста 24 жовтня у Чорнобильский зоні буде організовано автопробіг. 

Під час автопробігу учасники планують зібрати гроші, які будуть направлені на реконструкцію пам’ятника «Тим, хто врятував світ», що у місті Чорнобиль.

Акція відбуватиметься за підтримки Державного агентства України з управління зоною відчуження, Державного спеціалізованого підприємства «Чорнобильська АЕС», Державного підприємства «Центр організаційно-технічного і інформаційного управління зоною відчуження», 11 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Київській області (м. Чорнобиль), спільно з Міжнародною громадською організацією «Центр Прип’ять.ком», громадською організацією «Команда Чорнобиль» та разом із представниками туристичних компаній, що організовують візити в зону відчуження з ознайомчою метою.

 

Стартуватимуть автомобілі в місті Києві, з паркувального майданчика ТРЦ «Караван» на вулиці Луговій і прямуватимуть до зони відчуження.
На шляху до Чорнобильської зони учасники зроблять коло пошани біля пам’ятника «Чорнобильцям автомобілістам та дорожникам», що знаходиться у Києві на перехресті вулиці Свято-Покровської та траси Київ-Овруч. Друге коло стартуватиме вже на в’їзді в Іванків, де встановлено пам’ятник ліквідаторам аварії на ЧАЕС.

Після перевірки документів та обов’язкового інструктажу на КПП «Дитятки» колона автомобілів буде проїжджати ділянками затверджених маршрутів.
Зокрема, учасники відвідають міста Чорнобиль та Прип’ять, загоризонтну радіолокаційну станцію «Дуга» та Чорнобильську атомну електростанцію.
На оглядовому майданчику біля НБК відбудуться виступи учасників.

Важливо: колона у зоні відчуження буде рухатися зі швидкістю, яка не перевищує 40 кмгод.  Організатори заходу запрошують усіх автомобілістів та представників автоклубів долучитися до участі у першому благодійному автопробігу.

Дізнатись про деталі участі можна за контактними телефонами:
066-264-19-86 та 099-274-74-81.

Акредитація представників ЗМІ: (044) 594-82-47, pressdazv@gmail.com.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия