Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У Славутичі відбулася виставка картин живопису

З 9 жовтня по 30 жовтня у Краєзнавчому музеї міста Славутич проходитиме виставка картин живопису. Представлені картини належать Людмилі Хілобок та її учням...

 


З 9 жовтня по 30 жовтня у Краєзнавчому музеї міста Славутич проходитиме виставка картин живопису. Представлені картини належать Людмилі Хілобок та її учням. Прийти та подивитися гарні картини, які написані масляними фарбами можна безкоштовно. Тому що як за вхід, так і за виставку нічого платити не потрібно. Вхід абсолютно вільний, можна прийти і з друзями, і з родичами. 

Детальніше про картини та як вони сюди потрапили вам розповість директор Краєзнавчого музею Євген Алімов, або екскурсовод Людмила Підлісна. 

- Ці картини тут будть висіти ще до кінця місяця. Також, можливо, якщо хтось захоче їх придбати, то ми можемо дати координати авторів, - прокоментувала Людмила Підліска.

 


Не всі картини, які є на виставці цьогорічні. Деякі з них були намальовані ще у минулих роках. Так як Краєзнавчий музей робить не першу виставку живописних картин, то серед них можна побачити і картини, які вже були колись представлені у музеї. Деякі з цим картин Людмили Хілобок, були і в серпні на виставці у кафе "Квадрат". Саме на тій виставці Людмилу Хілобок нагороджували за ці живописні картини, а також нагороджували її учнів. 

Живописні картини Хілобок - це не просто безкрайна природа, яку ми спершу бачимо, це ще авторська філософія та психологія, яка передається глядачу через картини. Вчені говорять, що малювати корисно кожній людині, тому що через малюнок, через кольори ми передаємо свій настрій. Інколи навіть психологи радять, якщо у людини, якісь переживання, поганий настрій чи щось не так, то краще намалювати це на папері, ніж зіпсувати іншим настрій.




Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: