Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Онлайн-нарада мера з керівниками структурних підрозділів виконкому та комунальних підприємств

Міський голова Юрій Фомічев провів онлайн-нараду з керівниками структурних підрозділів виконавчої влади та комунальних підприємств. Першим розглядалося питання про захворюваність на СОVID-19. За вихідні маємо плюс 15 позитивних ПРЛ-тестів. На жаль,1 людина померла. 64 особи хворіють....

 

Міський голова Юрій Фомічев провів онлайн-нараду з керівниками структурних підрозділів виконавчої влади та комунальних підприємств.

Першим розглядалося питання про захворюваність на СОVID-19. За вихідні маємо плюс 15 позитивних ПРЛ-тестів. На жаль,1 людина померла. 64 особи хворіють. Динаміка захворюваності погіршується. Ми фактично у помаранчевій зоні. Ще чекаємо 37 тестів. Всім нам необхідно максимально дотримуватися вимог карантину.

16 жовтня відбудеться чергове засідання Славутицької міської ради. Президія буде працювати онлайн.

Опалювальний сезон у місті розпочнеться вчасно. Договори з НАК «Нафтогаз України» підписані. Міська котельня працює, а 16 жовтня планується заміна шайби на зимову. Підключення припадає на вихідні дні. Мешканці будинків, на рівні уповноважених, самі мають право визначатися щодо подачі теплоносія в будинок. Облік тепла у нас побудинковий. Заклади соціальної інфраструктури мають індивідуальні теплові пункти і самі можуть визначатися із датою підключення тепла.

«Завершується робота над стратегією розвитку Славутича. Визначені напрямки, поставлені задачі. Новий склад депутатського корпусу вже буде приймати цю стратегію. Необхідно презентувати стратегічний план розвитку міста Славутича до 2025 року. І це найголовніше, що нам треба зробити», – зауважив міський голова.

У 2021 році – 35 роковини Чорнобильської катастрофи. У КМУ формується робоча група. Нам необхідно надати свої пропозиції і отримати результати (лікування, соціальний захист чорнобильців). Координатором всіх заходів визначено Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України. Заступнику міського голови Олександру Линкевичу дано доручення подати пропозиції до робочої групи.

Ярослав Вольський, генеральний директор СМЛ, доповів про ситуацію із захворюваності на СОVID-19.
- Відкрито 30 ліжок для лікування хворих на СОVID-19. За кошти місцевого бюджету вже закуплені ліки, маємо запас засобів індивідуального захисту. Готується вже втретє заявка до НСЗУ, щодо підписання пакету на медичну послугу для стаціонарного лікування хворих на СОVID-19. Вирішується питання з постачанням кисню, закупівлею концентраторів та кисневих масок.

У другій половині дня відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: