Завантаження ...

Реалізований проєкт - "Консультаційний пункт з питань охорони зору дитини"

У Славутичі реалізували Громадський проєкт "Бюджет участі" - "Консультаційний пункт з питань охорони зору дитини" на базі дошкільного навчального закладу №6 "Крунк"...

У Славутичі реалізували Громадський проєкт "Бюджет участі" - "Консультаційний пункт з питань охорони зору дитини" на базі дошкільного навчального закладу №6 "Крунк". Ві дтепер у кабінеті закладу є пункт, де можуть надати різнобічні допомоги для дітей та їх батьків з поганим зором. Розробила та подала проєкт до Громадського "Бюджету участі" Людмила Лотоцька. Її проєкт зібрав 454 голосів та витратили на реалізацію 150 тисяч гривень.

За данними Всесвітньої організації охорони здоров'я, зоровві порушення мають близько 19 мільйонів дітей. До того ж, що у 12 мільйонів дітей мають зорові вади, які легко діагностуються та коригуються. Такі діти потребуються спеціальної допомоги для номрального психологічного та особистого розвитку. В Україні 20% дітей мають проблеми з зором. Зорові порушення заважають дитині пізнавати світ, створюють труднощі у спілкувані з іншими дітьми, обмежують діяльність дитини та професію у майбутньому. 
 
 


Зараз на базі "Крунку2 є творений кабінет, де закупили спеціальне обладнання для дітей та їх батьків або можна було не тільки перевірити зір, але й виконати ряд робіт заради покращення зору людини. На базі дошкільного навчального закладу, кожного року випускаються як мінімум 50 вихованців, а отже вони та їх батьки зможуть користуватися сучасним обладнанням, яке допоможе їм відновити зорові функції та посприяє корекції зору.

Подати свій власний проєкт до Громадського "Бюджету участі" можна на громадському сайті "Бюджет участі Славтуич".

Мабуть, це і є найкраще у проекті "Бюджет участі", коли бачиш, що у людини горять очі, що її мрії, бажання збуваються, - поділився очільник міста, Юрій Фомічев.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия