Завантаження ...

Тетяна Кебкало підписала меморандум з СПЦ

7 жовтня між Соціально-психологічним центром у місті Славутич та компанією Омега Консалтинг Груп був підписаний меморандум про співпрапцю.

Так, підписала меморандум Тетяна Кебкало-Єрохова. Тетяна є заступницею директора компанії Омега Консалтинг Груп. Також у цьому році вона балотується у мери міста Славутича.

Меморандум підписаний на співпрацю в таких напрямках:

-Забезпечення можливостей ветеранів війни, учасників бойових дій та членів їх сімей, отримувати кваліфіковану безоплатну допомогу щодо збереження та відновлення психічного та фізичного здоров'я, гарантовану Конституцією України та Законами України;

-Створення умов для отримання ветеранами війни, учасниками бойових дій та членами їх сімей послуг у сфері практичної психології, соціальної роботи, правової підтримки;

-Об'єднання зусиль у напрямку зниження частоти і тяжкості наслідків перенесених бойових психічних травм, профілактики агресивної та саморуйнівної поведінки, навчання їх прийомам саморегуляції, формування позитивних мотивацій, соціальних установок на життя та професію відповідно до вимог чинного законодавства України.

Соціально-психологічний центр м.Славутич та компанія Омега Консалтинг Груп зобов'язались вжити всіх необхідних заходів в цьому напрямку.

Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия