Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

В центрі міста висадили білі троянди

В центрі Славутича, на алеї до Білого Янгола, висадили 170 кущів білих троянд. Пасадили троянди зараз, аби на наступний рік весною, білі троянди радували очі жителів та гостей містей...

В центрі Славутича, на алеї до Білого Янгола, висадили 170 кущів білих троянд. Пасадили троянди зараз, аби на наступний рік весною, білі троянди радували очі жителів та  гостей містей. Ми інформували наших читачів сайту, що у минулому місяці біля Білого Янгола встановили першу в місті автоматичну систему поливу. Також у центрі міста зробили гнучні борбюри. Висаджені троянди вкрили агроволокном, яке перешкоджатиме наростанню трави та бур'яну між кущами троянд. 

 


На клумби, де висадили троянди, посипали декоративні білі камінчики. Висадили троянди робітники підрядної організації ТОВ "Омега СІ", які займаються озелененням у місті. Ця ж огранізція встановила першу в місті автономну систему поливу. 

- Уявляю як буде гарно навесні, молодці. Краса! - ділиться враженнями славтуичанка, під дописон у коментарях. 

Міська рада виклала допис про білі троянди: "На алеї до Білого Ангела висаджено 170 кущів троянд.

Встановлено автоматичну систему поливу, гнучкі бордюри, висаджені троянди накриті агроволокном, що перешкоджатиме проростанню трави та висипані декоративними білими камінчиками. Роботи виконані підрядною організацією ТОВ «Омега СІ», що займається озелененням у місті.
Навесні славутичани зможуть насолоджуватися білосніжними трояндами. А для Славутича білий колір залишиться концептуальним центру міста."



Британ Дар'я
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: