Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Реалізований проєкт "Бюджет участі" - "Клас моєї мрії: навчаємось, граємо, відпочиваємо"

У Славутичі реалізували Громадський проєкт "Бюджет участі" - "Клас моєї мрії: навчаємось, граємо, відпочиваємо". Авторкою та ініаторкою проєкту стала Світлана Воронцова., вона подала цей проєкт до Громадського проєкту ще 28 вересня у 2017 році. Цей проєкт маленький, тому передбачав витрат на 50 тисяч гривень. Проєкт передбачав створити на базі загально-освітньої школи №3 комфортну зону відпочинку, місце для емоційного розвантаження учнів та місце аби можна було не традиційно та по-новому проводити уроки...

У Славутичі реалізували Громадський проєкт "Бюджет участі" - "Клас моєї мрії: навчаємось, граємо, відпочиваємо". Авторкою та ініаторкою проєкту стала Світлана Воронцова., вона подала цей проєкт до Громадського проєкту ще 28 вересня у 2017 році. Цей проєкт маленький, тому передбачав витрат на 50 тисяч гривень. Проєкт передбачав створити на базі загально-освітньої школи №3 комфортну зону відпочинку, місце для емоційного розвантаження учнів та місце аби можна було не традиційно та по-новому проводити уроки. 


Фахівці у сфері освіти впевняють, що неможливо вимагати продуктивності навчального процесу і максимальної інтелектуальної віддачі учнів, якщо  сили, витрачені на це все ніде відновити. Засвоюється матеріал краще через гру, вільний творчий простір. Навіть просто переглядаючи фільм про іноземних школярів, учні бачать у якому невимушеному форматі проходять заняття у інших школах світу. 

 


Метою проєкту стало створити оптимальне комфортне середовище для школярів із облаштуванням зони відпочинку та творчого простору.

Щоб навчання стало радістю, має бути така організація навчання, за якою дитина стає автивним учасником засвоєння матеріалу. Для творчого простору та зони відпочинку, психічного комфорту запронували створти ігрову кімнату. А тобто освітнє середовище, в якому учні через гру розвиватимуть свої задатки та здібності., розширятимуть свій пізнавальний світ та інтелект, кімната стала формуванням атмосфери довіри, новичок комунікацій у дітей. 

Для стартового створення кімнати зробили килимове покриття, закупили крісла-мішки, купили магнітку дошку, а також закупили настільні ігри.


Британ Дар'я

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: