Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Підписано Меморандум про співпрацю!

Важлива подія для нашого міста. Підписали Меморандум щодо співпраці Славутицької міської ради та Фонду енергоефективності. Важливий документ для славутицьких об’єднань співвласників багатоквартирних будинків ( ОСББ) підписав міський голова Юрій Фомічев 23 вересня в рамках 2 Всеукраїнського форуму, що відбувся в ....

 

Важлива подія для нашого міста. Підписали Меморандум щодо співпраці Славутицької міської ради та Фонду енергоефективності.

Важливий документ для славутицьких об’єднань співвласників багатоквартирних будинків ( ОСББ) підписав міський голова Юрій Фомічев 23 вересня в рамках 2 Всеукраїнського форуму, що відбувся в режимі онлайн. Впровадження заходів з енергоефективності, в кінцевому результаті дає суттєву економію споживання енергетичних ресурсів та витрат на комунальні послуги ОСББ, поліпшення зовнішнього вигляду будівель, продовження строку їх експлуатації, підвищення рівня комфорту, умов проживання у будинках та вартості таких будинків.

Фонд енергоефективності — єдина в Україні державна установа, створена з метою підтримки ініціатив щодо енергоефективності, впровадження інструментів стимулювання і підтримки здійснення заходів з підвищення рівня енергетичної ефективності будівель та енергозбереження, зокрема в житловому секторі.
Часткове відшкодування витрат на заходи з енергоефективності в багатоквартирних будинках здійснюється через Програму «ЕНЕРГОДІМ» Фонду енергоефективності.

Взяти участь у програмі «ЕНЕРГОДІМ» мають змогу лише ОСББ. Детальніше з програмою можна ознайомитися за посиланням: https://eefund.org.ua/programa-energodim За практичною допомогою щодо створення ОСББ можна звертатися до відділу з питань житлово-комунального господарства, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження за телефоном: 3-00-11 *150.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: